RegiCare-gebruikersdagen

Dit najaar start AdSysCo met regionale verdiepingssessies voor RegiCare-gebruikers. Regelmatig krijgen wij de vraag voor opfriscursussen, waarin wij een behoefte zien om de kennis rondom RegiCare te verdiepen. AdSysCo wil graag in deze vraag voorzien en zal dergelijke sessies periodiek gaan organiseren. Deze gebruikersdagen zijn onderdeel van de overeenkomst die uw organisatie heeft met ons: dus geen extra factuur!

In deze praktijkgerichte kennis- en trainingssessie gaan we in op veelvoorkomende gebruikersvragen, een aantal “wist-u-dat-issues” en natuurlijk de vragen van de aanwezige gebruikers.

Op verschillende locaties in het land komen gebruikers van diverse organisaties bij elkaar. Het programma bestaat uit toelichtingen door AdSysCo maar ook opdrachten waarmee u zelf aan de slag gaat.

Houdt u onze website in de gaten, want hier verschijnen binnenkort de data en locaties en informatie over het aanmelden.

Wilt u nu al uw interesse kenbaar maken of heeft u ideeën en suggesties voor het programma, stuurt u dan een bericht naar helpdesk@adsysco.nl