Mantelzorgers worden beter ondersteund in RegiCare

Mantelzorgers die een intensieve rol vervullen voor hun naasten worden op allerlei inhoudelijke en praktische onderdelen vaak ondersteund vanuit het welzijnsdomein. Steeds vaker zien we binnen gemeenten dat de kennis van verschillende aanbieders op het gebied van zorg en welzijn hierin samenwerken. Ze hebben tenslotte met dezelfde problematieken te maken.

Binnen RegiCare hebben we een nieuwe inrichting gemaakt om mantelzorgers te kunnen volgen, ondersteunen en te ontlasten. De registratie rond de mantelzorgers is dan op één plek samengebracht. Bent u een brede zorg- of welzijnsaanbieder, dan komen we graag langs voor een presentatie.

Bent u een onafhankelijk steunpunt mantelzorg dan hebben we een plug & play oplossing die vanuit de beste standaarden ingericht is en waar u praktisch gezien direct mee aan de slag kunt. Ook daarover informeren we u graag verder!