Pluspunt Zandvoort online - adsysco.nl
Pluspunt Zandvoort online

19 februari 2021

Integraal werken met RegiWeb: Pluspunt Zandvoort ging online met RegiCare

Pluspunt Zandvoort behoort tot de groep langdurige gebruikers van RegiCare. De fullclient versie is na jaren van trouwe dienst vervangen door de onlineversie, RegiWeb.

De overstap naar online kende wat koudwatervrees. Elk jaar passeerde de overstap naar online wel in onze gesprekken met Pluspunt om vervolgens weer als een stip in de verte te verdwijnen als ware het een eenzame wandelaar op het strand. Het was de tijd dat ICT vooral als kostenpost werd gezien. De wens van medewerkers naar meer gebruiksvriendelijkheid en minder “klikwerk” werd echter steeds duidelijker. Uiteindelijk werd het integraal werken geïntroduceerd en had Pluspunt de behoefte aan een ICT-tool om dat te realiseren. De optelsom was toen snel gemaakt en Pluspunt Zandvoort ging online met RegiCare.

Logo van welzijnsorganisatie Pluspunt Zandvoort

Integraal werken betekent ook dat alle relevante gegevens rondom een klant of groep klanten eenvoudig beschikbaar zijn, mits ze zijn vastgelegd. Integraal werken betekent dus ook een registratieplicht. Om van die plicht geen last te maken is eenvoud in gebruik essentieel. De eerste signalen vanuit Zandvoort duiden erop dat dit ook zo wordt ervaren.