Nieuws - adsysco.nl
Nieuws

Eerste lustrum ANWB AutoMaatje De Ronde Venen

26 oktober 2021

ANWB AutoMaatje in gemeente De Ronde Venen is al vijf jaar op weg, reden voor een feestje!

Jurriaan en Sandra van Rijswijk Games for Health &Happy

“EEN MILJARD GELUKKIGE MENSEN”

7 oktober 2021

Piet de Groot, mede-oprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste column gaat hij in gesprek praat met Sandra en Jurriaan van Rijswijk van Games for Health en &Happy.

Werken bij AdSysCo

18 oktober 2021

Wij ontwikkelen software oplossingen voor een leefbare samenleving. Er zijn in Nederland op dit moment 1 miljoen mensen extreem eenzaam. Dat willen we oplossen. Doe je mee?

Buzz Leiden

PietPraat met Kirsten Zitman, Directeur BUZZ Leiden

21 september 2021

PietPraat met Kirsten Zitman, directeur van Buzz Leiden, over hoe zij inwoners weer in hun basiskracht zetten.

Re:Action steekgeweld

Re:Action, VR-game tegen steekgeweld onder jongeren

10 september 2021

Steekpartijen door en onder jongeren nemen toe. Elke week staat er wel een incident in de landelijke kranten. MEE & de Wering wil niet toekijken hoe de situatie verslechtert en is in actie gekomen. Samen met jongeren uit Den Helder en Games for Health is gewerkt aan de Virtual Reality Game Re:Action!

digitale diensteverlening welzijn

Welzijn online

31 augustus 2021

Piet de Groot, medeoprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste Pietpraat gaat hij in op de sterke opkomst van digitale dienstverlening binnen welzijnsorganisaties.

ANWB AutoMaatje: beproefd, eenvoudig en toegankelijk

21 juli 2021

Piet de Groot, medeoprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste Pietpraat gaat hij in gesprek met Simone van Leeuwen, programmamanager van ANWB AutoMaatje.

Personen bekijken iets op een tablet - digitaal gereedschap

Meer blended vraagt om meer integratie

9 juli 2021

Blended dienstverlening is geen voorgebakken werkwijze, maar een goedgevulde gereedschapskist die de sociaal werkers kunnen gebruiken. Lees meer over dit digitale gereedschap in de nieuwste PietPraat.

Corona-effecten bij Welzijn Bloemendaal

26 mei 2021

Corona heeft wereldwijd een grote impact gehad. Wat waren de effecten voor de welzijnssector? We gaan ervoor in gesprek met Johan van Buren, directeur bij Welzijn Bloemendaal.

AdSysCo Relatiedag 2021 gastsprekers

Blended dienstverlening: pure noodzaak

18 mei 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. In het tweede deel van het programma zijn we ingegaan op noodzaak van blended dienstverlening binnen de zorg- en welzijnswereld.