Nieuws - adsysco.nl
Nieuws
Logo van welzijnsorganisatie Pluspunt Zandvoort

Pluspunt Zandvoort online

19 februari 2021

Pluspunt Zandvoort behoort tot de groep langdurige gebruikers van RegiCare. De fullclient versie is na jaren van trouwe dienst vervangen door de onlineversie, RegiWeb.

Online RegiCare trainingen

4 februari 2021

De COVID19-pandemie zet de wereld op z’n kop. Naast veel ellende levert het ook mooie nieuwe ervaringen op. Eén daarvan betreft de trainingen van RegiCare, die nu online georganiseerd worden.

“Practice what you preach”

3 februari 2021

PietPraat met Joke Bandstra, directeur-bestuurder van De Skûle Welzijn, over het visie, missie en strategie-traject wat zij doorlopen hebben.

MEE-pilot Toekomstcoach succesvol afgerond

9 december 2020

Veelbelovende toekomst voor de Toekomstcoach

AdSysCo en Pharaon

2 december 2020

Sinds 2019 neemt AdSysCo deel aan het Europese Pharaon programma, een innovatieprogramma om om ouderen langer en prettig thuis te laten wonen.

De Skûle Welzijn kiest voor RegiCare

27 november 2020

Als eerste Friese welzijnsorganisatie gebruikt De Skûle Welzijn de gehele RegiCare-oplossing.

ANWB AutoMaatje gestart met nieuwe locaties in Friesland

17 november 2020

Ondanks de Corona-beperkingen zijn begin november twee locaties van ANWB AutoMaatje gestart. De inwoners van de gemeenten Achtkarpelen en Tytsjerksteradiel in Friesland kunnen nu ook profiteren van de succesformule ANWB AutoMaatje.

Over pluriform en uniform

9 november 2020

Welzijnsorganisatie onderscheiden zich in de doelgroepen en problematieken waarvoor zij willen en kunnen werken. Niet in de wijze waarop zij registreren. Registreren moet gewoon goed en eenvoudig gebeuren, bij voorkeur gestandaardiseerd.

Taart ter ere van livegang van RegiCare bij Xtra

RegiCare weer op twee nieuwe plaatsen live

Recent zijn twee grote welzijnsorganisaties live gegaan met RegiCare, Xtra in Den Haag en WijZijn Traverse in Bergen op Zoom.​ Het werken met een nieuw systeem is altijd wennen, maar de eerste positieve geluiden van gebruikers en managers zijn al hoorbaar.

MÁÁK EEN KANS.

Op enig moment moeten er rekeningen worden betaald vanuit een veelal beperkt budget. “Weloverwogen” betekent ook dat gekeken wordt naar de financiële gevolgen. Kostenreductie is niet het primaire doel van ICT, maar in de budgettaire afweging niet onbelangrijk. Daar wil ik het met u over hebben.