Nieuws - adsysco.nl
Nieuws

ANWB AutoMaatje: beproefd, eenvoudig en toegankelijk

21 juli 2021

Piet de Groot, medeoprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste Pietpraat gaat hij in gesprek met Simone van Leeuwen, programmamanager van ANWB AutoMaatje.

Personen bekijken iets op een tablet - digitaal gereedschap

Meer blended vraagt om meer integratie

9 juli 2021

Blended dienstverlening is geen voorgebakken werkwijze, maar een goedgevulde gereedschapskist die de sociaal werkers kunnen gebruiken. Lees meer over dit digitale gereedschap in de nieuwste PietPraat.

Corona-effecten bij Welzijn Bloemendaal

26 mei 2021

Corona heeft wereldwijd een grote impact gehad. Wat waren de effecten voor de welzijnssector? We gaan ervoor in gesprek met Johan van Buren, directeur bij Welzijn Bloemendaal.

AdSysCo Relatiedag 2021 gastsprekers

Blended dienstverlening: pure noodzaak

18 mei 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. In het tweede deel van het programma zijn we ingegaan op noodzaak van blended dienstverlening binnen de zorg- en welzijnswereld.

Relatiedag AdSysCo Sjef v.d. Klein en Angelique Schuitemaker

“Positieve Gezondheid is een aanwinst voor mijn werk”

16 april 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. In het eerste deel van het programma zijn we ingegaan op de verbinding tussen zorg en welzijn en de rol die Positieve Gezondheid daarbij speelt.

Personen bekijken iets op tablet

Eigenaarschap heeft een sleeptouw nodig

4 mei 2021

De toegevoegde waarde van RegiCare staat of valt bij een juist, breed en betrokken gebruik ervan. Dat gaat verder dan een goede applicatiebeheerder. Het gaat over het eigenaarschap, een begrip waar menig organisatie mee worstelt en tegelijk de kern is van mensen en organisaties die iets willen bereiken.

Relatiedag technique opzet AdSysCo

AdSysCo Relatiedag 2021

16 april 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. Tijdens een interactief programma verkende dagvoorzitter Piet-Hein Peeters met deskundigen de huidige grenzen tussen welzijn en zorg.

computer telefoon

Digitale hulpverlening moet op de menukaart

9 april 2021

Kan digitale hulpverlening de toenemende vraag naar welzijn ondervangen? Tijdens de Relatiedag van AdSysCo op 13 april verkennen wij samen met Rob Hartings de mogelijkheden van online dienstverlening, effectmeting en benchmarking.

Gastspreker Relatiedag AdSysCo Sjef van der Klein

Zorg en welzijn in de praktijk

1 april 2021

Tijdens de online Relatiedag van AdSysCo op 13 april 2021 neemt sociaal werker Sjef van der Klein ons mee in de dagelijkse praktijk van samenwerkingen tussen zorg en welzijn.

De EffectenMonitor

23 maart 2021

De EffectenMonitor maakt de resultaten en effecten van welzijnswerk zichtbaar en meetbaar. Tijdens de AdSysCo-relatiedag op 13 april 2021 gaan we in op de mogelijkheden om met de Effectenmonitor de capaciteit van welzijn en de impact van het welzijnswerk te vergroten.